Com puc solidaritzar-me?

Convidem a la solidaritat en qualsevol de les seves formes i també us animem a escriure a la companya presa pel cas de Aachen:

Lisa, nº 2893/16/7
Justizvollzuganstanlt (JVA) Köln
Rochusstrasse 350
50827 Köln (Germany)

La repressió és una constant en qualsevol lluita. Davant aquesta realitat, és important trobar la manera de donar continuïtat als nostres projectes alhora que recolzem a les persones empresonades i fem sentir tot el nostre caliu als seus familiars, amigues, parelles, etc.

La croada antiterrorista del poder polític, mediàtic i jurídic espanyol és una arma de doble tall. Esmicola projectes i lluites antagonistas alhora que marginaliza les dissidències. Anhelen deslegitimar qualsevol discurs o pràctica contrària al status quo democràtic, constitucional i capitalista vigent.

Volen veure por. Pretenen separar a les detingudes del seu entorn. Avui més que mai hem de romandre unides. La solidaritat i el suport mutu ens fan forts. Hem de trencar els barrots que segresten a les nostres companyes.

Tot el que facis, per simple que sigui, per vincular-te amb les persones encausades i les seves persones properes disminueix el terror i l’aïllament que l’Estat tracta de sembrar.

Pots escriure cartes a les preses; Penjar pancartes, cartells o altres materials; Organitzar concentracions, menjadors solidaris i piquets informatius. Parla amb les teves amigues i familiars, difon el teu punt de vista sobre el cas.

Treballem dur perquè les preses no estiguin soles. Expressem la ràbia que ens provoca aquests cops repressius. Com a anarquistes, estem convençudes que no és necessari dir-li a altres companyes com han d’actuar. Cadascuna ja sap que pot aportar. La nostra força resideix en l’auto-organització i la descentralització. Confiem plenament en la iniciativa i criteri de cada individualitat, organització i col·lectiu.

Només demanem que no s’utilitzin fotos de les detingudes per respecte la seva intimitat i que en els cartells, pamflets, etc. s’eviti utilitzar termes propis de la lògica del poder com a “innocents” o “culpables”.

Les advocades, cada viatge per visitar a les preses, etc. generen un desgast econòmic que hem d’afrontar de forma col·lectiva. Demanem col·laboració.

Donat que utilitzem una mateixa caixa de solidaritat amb totes les companyes de Pandora i Pinyata, es podendeixar diners solidaris en els següents llocs:
Barcelona
l’Ateneu la Base (Poble Sec),
Ateneu Llibertari de Sants,
La Ciutat Invisible (Sants),
Kop de dt. (Sants), Ca Batlló (Sants),
Koitton Club (Sants),
Ca Vies (Sants),
el Banc Expropiat (Gràcia).Sabadell
CSA L’Obrera (Avg. Barberà 142)Girona
Ateneu Popular Salvadora Catà (Plaça Josep Pla)Manresa
L’Ateneu La Ruda (c/ Verge de l’Alba)

Tarragona
Ateneu Llibertari Alomà (c/ Misser Sitges 9)

València
Terra Centri Social Bar (Carrer del Baró de Sant Petrillo 9, Benimaclet),
Crit i Nit (Carrer Dr. García Brustenga 8, Benimaclet),
La Mandràgora (Carrer de la Mare Vella 15, El Carme).