[Actualització] La Fiscalia d’Aachen presentarà un recurs contra l’absolució de la companya d’Amsterdam recentment alliberada

El passat 8 de desembre el Tribunal va absoldre la companya d’Amsterdam acusada d’atracar un banc el 2013 a la ciutat alemanya d’Aachen.

Unes 60 persones estaven presents al judici per mostrar el seu suport. El jutge va rebutjar les argumentacions maldestres de la Fiscalia, que va intentar provar infructuosament la presència de la companya al banc aquell matí de fa més de 3 anys.

Tot i així, la Fiscalia ja ha anunciat la seva intencio de presentar un recurs al Tribunal d’apel·lació. Això significa que ara un jutge revisarà el cas per veure si hi ha hagut algun error de forma o incoherència en el procediment que ha portat al jutjat ha emetre aquesta sentència. En el cas que el tribunal trobi algun error, el judici haurà de ser repetit al tribunal d’Aachen, però amb un jutge diferent. Si aquest recurs fracasa, aquests càrrecs i aquest procés judicial quedarà tancat.

Malgrat tot, encara hi ha dues companyes en presó preventiva a l’espera de judici sota el càrrec d’haver atracat un banc l’any 2014. El seu judici començarà el 23 de gener.

Enviem tota la nostra força i coratge als companys empresonats, que sentin la solidaritat traspassar els barrots de ferro i els murs de ciment.

Més info a: solidariteit.noblogs.org

 

[ CAST ]

El pasado 8 de diciembre el Tribunal absolvió a la compañera de Amsterdam acusada de atracar un banco en 2013 en la ciudad alemana de Aachen.

Unas 60 personas estaban presentes en el juicio para mostrar su apoyo. El juez rechazó las torpes argumentaciones de la Fiscalía, que infructuosamente intentó demostrar la presencia de la compañera en el banco aquella mañana de hace más de 3 años.

Sin embargo, la Fiscalía ya ha anunciado su intención de presentar un recurso en el Tribunal de apelación. Esto significa que ahora un juez revisará el caso para ver si ha habido algún error de forma o incoherencia en el procedimiento que ha llevado al juzgado a emitir esta sentencia. En el caso de que se encuentre algún error, el juicio deberá ser repetido en el tribunal de Aachen, pero con un juez diferente. Si el recurso fracasa, estos cargos y este proceso judicial quedará cerrado.

Sin embargo, todavía hay dos compañeras en prisión preventiva a la espera de juicio bajo los cargos de haber atracado un banco en el año 2014. Su juicio comenzará el 23 de enero.

Enviamos toda nuestra fuerza y coraje a las compañeras encarceladas, que sientan la solidaridad traspasar los barrotes de hierro y los muros de cemento.

Más info en: solidariteit.noblogs.org

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.