Breu resum de la sessió 5 del judici pel cas Aachen (CAT/CAS)

A la sessió d’avui han declarat els dos treballadors de la neteja que el dia de l’atracament van trobar una bossa prop del perímetre del banc. Un d’ells ni tan sols va veure el que contenia i amb prou feines ha declarat.  L’altre, al buidar-la a la cistella va veure que hi havia una pistola i va avisar la policia. No està molt segur de si hi havia una sola bossa d’esport amb una bossa de plàstic a l’interior o havia dues bosses.

També han declarat dues policies que eren a la zona del banc després de l’atracament han acordonat la zona i que van ser alertats per l’escombriaire. Han dit que ells no van tocar la bossa i que un dels treballadors sí que ho va fer (amb guants de treball).

D’altra banda el jutge ha llegit diversos informes forenses relatius al material que hi havia dins del banc (eines, brides, un cúter que conté una empremta dactilar, etc.) i un informe per determinar si les marques trobades en la caixa forta i a la porta d’entrada a l’habitatge (al davant del banc i de la porta dels treballadors) coincidien amb les eines trobades a l’interior del banc. Aquest últim informe no és concloent.

La següent sessió es confirma pel 2 de març a les 9:00 del matí.

 

(CAS)

En la sesion de hoy han declarado los dos barredenderos que el día del atraco encontraron una bolsa cerca del perimetro del banco. Uno de ellos ni siquiera vió lo que contenía y apenas ha declarado y el otro, al vaciarla en su carrito vió que había una pistola y avisó a la policía. No está muy seguro de si había una sola bolsa de deporte con una bolsa de plástico en el interior o había dos bolsas.

También han declarado dos policías que estaban en la zona del banco después del atraco acordonando la zona y que fueron alertados por el barrendero. Han dicho que ellos no tocaron la bolsa y que uno de los barrenderos sí que lo hizo (con guantes de trabajo).

Por otro lado el juez ha leído varios informes forenses relativos al material que había dentro del banco (herramientas, bridas, un cutter que contiene una huella dactilar, etc.) y un informe para determinar si las marcas encontradas en la caja fuerte y en la puerta de entrada a la vivienda (colindante al banco y la puerta de los trabajadores) coincidían con las herramientas encontradas en el interior del banco. Este último informe no es concluyente.

La siguiente sesión se confirma para el 2 de marzo a las 9:00 de la mañana.

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.