CRIDA a estendre la solidaritat amb la companya presa a Soto del Real, en risc d’extradició

Com moltes ja sabreu, la companya detinguda el passat 13 d’abril acusada d’haver participat en l’expropiació d’una entitat bancària a la ciutat alemanya d’Aachen podria ser extraditada en els propers dies. El mes transcorregut des de la seva detenció ha estat empresonada en condicions d’aïllament al centre penitenciari madrileny de Soto del Real, però ara hi ha indicis per pensar que la seva entrega a les autoritats alemanyes podria ser imminent.

La seva extradició a Alemanya suposa allunyar-la (encara més) del seu entorn de persones estimades, així com fer-la entrar en un règim penitenciari que fa un ús intensiu de l’aïllament, dificultant (encara més) les comunicacions de les presoneres polítiques, tant cap en fora com amb la resta de persones encarcerades.

És per aquest motiu que fem una crida a la mobilització i la lluita, una crida a fer que aquesta maniobra de col·laboració entre els estats europeus contra una companya lluitadora no passi sense resposta, demostrant que les agressions contra ella són també una agressió contra totes les que lluitem contra el sistema capitalista i les misèries que aquest imposa amb la seva lògica.

Des de Barcelona hem convocat una manifestació per al dia següent d’anunciar-se l’extradició, i us animem a que CONVOQUEU LES VOSTRES PRÒPIES MOBILITZACIONS I TOT TIPUS D’ACCIONS DE RESPOSTA EN ELS VOSTRES POBLES I CIUTATS D’ARREU DEL TERRITORI, el mateix dia de la manifestació de Barcelona.

La volem lliure, la volem a prop!

Llibertat lluitadores preses i preseguides!

Cap companya sola en mans dels Estats!

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.