Perquè és la nostra amiga i els bancs no. [octaveta]

cat 1-web

Descarrega aquí [CATALÀ] i aquí [CASTELLANO] aquesta octaveta per fer córrer pels carrers i les places del teu barri o poble la solidaritat amb la companya del 13A.

 

Text:

«Perquè és la nostra amiga i els bancs no.

Recentment la nostra amiga i companya detinguda el passat mes d’abril a Barcelona i mantinguda en aïllament a Madrid durant més de dos mesos, ha estat extraditada a Alemanya per ser processada per un atracament a un banc ocorregut en aquest país l’any 2014. Tan sol uns dies abans de la seva detenció, durant el mes de març de 2016, dues persones es van suïcidar abans de ser desnonades, una a Lleida i una altra a València, i una tercera va morir durant el desnonament mateix, a Oviedo.

Es calcula que només a l’Estat espanyol hi ha centenars de desnonaments diaris i desenes de persones es suïciden cada any degut a aquest motiu. Qui es beneficia d’aquests desnonaments? Els bancs. Sí, els mateixos que estan darrere dels mitjans de comunicació i que es troben al capdavant de la indústria armamentística. La nostra amiga està acusada d’atracar un banc. No sabem si ho ha fet o no, però ens és igual. Igualment estem amb ella. Però si ha estat ella, doncs ens omple d’orgull, ens sembla un acte d’allò més digne, valent i defensable enfrontar als qui personifiquen l’odi als pobres, els qui s’enriqueixen a costa de fer les nostres vides cada dia més miserables. Per això recolzem a la nostra amiga, i seguirem al seu costat.

Per això no ens agraden els bancs ni els qui els defensen.»

 

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.