[ÚLTIMA HORA] Ja hi ha data de judici per a les anarquistes de Barcelona empresonades a Alemanya

El tribunal de la ciutat alemanya d’Aachen ens ha comunicat l’inici del judici oral contra les companyes de Barcelona acusades d’expropiar una oficina del Pax-Bank a aquesta mateixa ciutat el novembre del 2014. L’apertura del judici tindra lloc el 23 de gener i preveu un total de 25 sessions.

Les companyes van ser detingudes el 13 d’abril i el 21 de juny, en el que ha representat una operació repressiva duta a terme pels Mossos d’Esquadra i la policia alemanya, que ha colpejat el centre social Blokes Fantasma i diversos domicilis particulars. Des de llavors les dues anarquistes de Barcelona romanen en presó preventiva als centres penitenciaris d’Aachen i de Köln. Recordem també que una tercera companya d’Amsterdam està sent jutjada en un procés judicial independent però enmmarcat en la cacera repressiva que s’ha desplegat a nivell de tot el continent europeu arrel d’aquestes expropiacions a Alemanya.

Des de Barcelona reiterem la nostra solidaritat i recolzament incondicional a totes aquestes companyes, i cridem a totes les individualitats i organitzacions de lluita a mobilitzar-se i estar atentes les convocatòries per la seva llibertat, i a respondre a aquesta agressió dels Estats contra aquelles que es rebel·len al seu ordre de misèria.

LES ANARQUISTES PRESES A ALEMANYA NO ESTAN SOLES.

LES VOLEM LLIURES.

LES VOLEM A PROP.

 

[CAST]

El tribunal de la ciudad alemana de Aachen ha comunicado el inicio del juicio oral contra las compañeras de Barcelona acusadas de expropiar una oficina del Pax-Bank en esta misma ciudad en noviembre de 2014. La apertura del juicio tendrá lugar el 23 de enero y prevé un total de 25 sesiones.

Las compañeras fueron detenidas el 13 de abril y el 21 de junio, en lo que ha representado una operación represiva llevada a cabo por los Mossos y la policía alemana, que ha golpeado el centro social Blokes Fantasma y varios domicilios particulares . Desde entonces las dos anarquistas de Barcelona permanecen en prisión preventiva en los centros penitenciarios de Aachen y de Köln. Recordamos también que una tercera compañera de Amsterdam está siendo juzgada en un proceso judicial independiente pero enmmarcat en la cacería represiva que se ha desplegado a nivel de todo el continente europeo raíz de estas expropiaciones en Alemania.

Desde Barcelona reiteramos nuestra solidaridad y apoyo incondicional a todas estas compañeras, y llamamos a todas las individualidades y organizaciones de lucha a movilizarse y estar atentas las convocatorias por su libertad, ya responder a esta agresión de Estados contra aquellas que se rebelan a su orden de miseria.

LAS ANARQUISTAS PRESAS EN ALEMANIA NO ESTÁN SOLAS.

LAS QUEREMOS LIBRES.

LAS QUEREMOS CERCA.

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.