Comencen els judicis pels atracaments d’Aachen

El passat 4 de novembre va tenir lloc la primera sessió del judici contra l’anarquista detinguda a Amsterdam acusada per la Fiscalia d’Aachen d’haver participat en l’expropiació d’una oficina de l’Aachener Bank l’any 2013. Aquesta és la vista inicial del primer judici pel que la policia alemanya califica com «una sèrie d’atracaments» ocorreguts a la ciutat d’Aachen els darrers anys.

Malgrat l’abundant desplegament policial (policia antidisturbis a dins i fora de l’edifici, comprobacions d’identitat als accessos i els carers del voltant…) una trentena de companyes i amigues estaven presents per a mostrar el seu suport, i es va colocar una pancarta a la façana de l’edifici exigint l’alliberament immediat de la companya.

La vista, en la qual només es van tractar unes poques formalitats com la lectura de les acusacions i l’arranjament del calendari del procés, no va durar més d’una hora. La pròxima vista tindrà lloc el proper dijous dia 17 de novembre a les 10:30. Es recomana a les persones solidàries que vulguin anar-hi a mostrar suport que no arribin més tard de les 9:45, de cara a poder passar els controls de seguretat i estar a temps a la vista.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.